Info Kaartverkoop

KAARTVERKOOP

Voorverkoop
Je kunt in de voorverkoop kaartjes kopen bij:

  • op onze website als e-tickets
  • Het pluscafé in de Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108 ,Dalfsen

In verband met corona-maatregelen is er geen kaartverkoop aan de zaal.

Over de VOORVERKOOPKAARTJES en de E-TICKETS

Cultureel Café maakt voor de kaartverkoop in de voorverkoop gebruik van de ticketprovider Eventbrite van de Trekoele+.

Ben je in het bezit van een voorverkoopkaartje dan hoef je niet langs de kassa te gaan. Een e-ticket kun je printen of op je telefoon downloaden. De kaartjes worden dan bij de ingang van de zaal/kerk gecontroleerd/gescand.

Eventbrite PROFIEL

Als je regelmatig e-tickets koopt is het handig een profiel aan te maken bij Eventbrite. Het voordeel is, dat je al je gekochte kaartjes daar kunt terugvinden, ook als je de email bent kwijtgeraakt.
In de mail ‘Welkom bij Eventbrite’, die je krijgt als je voor het eerst een kaartje koopt, klik je daarvoor op ‘Naar je account gaan’. Je komt dan op hun website en ontvangt een mail ‘Activeer je Eventbrite account’ met de knop ‘Account activeren’. Daarop klikkend kom je op een scherm waar je je wachtwoord kunt instellen.

ANNULEREN

Indien je de activiteit onverwacht niet kunt bijwonen dan geven we geen restitutie. De reden is dat de gelden direct na aankoop al bij de rechthebbenden zijn. Uitzondering hierop zijn situaties waarbij er sprake is van nalatigheid van Cultureel Café Dalfsen, of het niet doorgaan van een activiteit. We proberen dan samen tot een oplossing te komen.