Rob de Wijk

 

e-ticketsDonderdagavond 24 maart 2022, 20:00 uur
Panoramazaal Trefkoele+, Dalfsen
De slag om Europa
Rob de Wijk
 

Oorspronkelijke datum 25 november 2021.
Kaartjes voor 25 nov. zijn ook voor deze avond geldig.

Vorig jaar januari bezorgde Rob de Wijk ons een leerzame avond naar aan leiding van zijn boek De nieuwe wereldorde (Hoe China sluipenderwijs de macht overneemt). In zijn nieuwe boek, het onderwerp van deze avond, gaat het over het belang van de Europese Unie als macht naast de Verenigde Staten, China en Rusland.

President Xi wil dat in 2049, bij de viering van de 100ste verjaardag van de Volksrepubliek de Chinese droom uit is gekomen: China is de leider van de wereld. Volgens Rob de Wijk gaat dat gebeuren, geholpen door het protectionisme van de VS onder Trump, de machinaties van Poetin, de Brexit en het opkomende nationalisme in de Europese landen.
Hoe is dit tij te keren?

Rob de Wijk is hoogleraar internationale betrekkingen aan de Universiteit Leider en oprichter van het De Haag Centrum voor Strategische Studies. Daarbij veelgevraagd commentator voor radio en tv en schrijver van talloze boeken en artikelen over geopolitiek en internationale veiligheid.

 

Toegangskaarten (€ 12,50):

 

Alle gegevens bij elkaar:

Wat Rob de Wijk
De slag om Europa
Wanneer Donderdagavond 24 maart 2022, 20:00 uur
Zaal open 19:30 uur
Waar Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, Dalfsen
Entree € 12,50
Toegangskaarten

 

Als u hieronder, in het kader met adresgegevens, op ‘Grotere kaart weergeven’ klikt, opent zich een nieuw venster waarop de wegen duidelijker zijn aangegeven.