Jan Jacob Slauerhoff, zijn leven en zijn gedichten
door Rob Leemans, stuurman, scheepsarts
en Cees van Dam, neerlandicus, voordrachtskunstenaar

e-ticketsVrijdag 3 november 2023, 20:00 uur
Panoramazaal Trefkoele+, Dalfsen

Aan de hand van een PowerPointpresentatie wordt het leven verteld van Slauerhoff door Rob Leemans. Tussendoor worden meerdere gedichten voorgedragen door Cees van Dam. Het geheel wordt muzikaal aangekleed door fado’s met filmbeelden.
De presentatie duurt ruim een uur en is een mengeling van gesproken woord, lichtbeelden en muziek. Nadien is er eventueel gelegenheid voor een gedachtenwisseling.

Rob heeft gevaren als stuurman op de Grote Handelsvaart en is nadien traumachirurg geworden. Later heeft hij ook weer als scheepsarts en als stuurman gevaren bij zowel de marine als op het zeilend zeeschip de Eendracht. Tijdens het varen is hij enthousiast geworden over de gedichten van Slauerhoff en voelt zich ermee verbonden.

Cees is Neerlandicus, filosoof en voordrachtskunstenaar. Hij heeft al langere tijd belangstelling voor het leven en werk van Slauerhoff.

 

 

Toegangskaarten (€ 12,50):

 

Alle gegevens bij elkaar:

Wat Slauerhoff
Wanneer Vrijdag 3 november 2023, 20:00 uur
Zaal open 19:30 uur
Waar Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108, Dalfsen
Entree € 12,50
Toegangskaarten

 

Als u hieronder, in het kader met adresgegevens, op ‘Grotere kaart weergeven’ klikt, opent zich een nieuw venster waarop de wegen duidelijker zijn aangegeven.