Info Kaartverkoop

 

KAARTVERKOOP

Voorverkoop

Je kunt in de voorverkoop kaartjes kopen bij:

  • op onze website als e-tickets
  • Primera, Prinsenstraat 5C, Dalfsen
  • The Read Shop Schuurman, Bloemendalstraat 10, Dalfsen

De voorverkoop eindigt 1½ uur voor aanvang van de activiteit.

Bij de ingang

Kaartjes, die worden gekocht bij de ingang van de activiteit zijn € 2,00 duurder dan die uit de voorverkoop.

Je riskeert bovendien, dat de activiteit al is uitverkocht.

Over de VOORVERKOOPKAARTJES en de E-TICKETS

Cultureel Café heeft de afhandeling van de kaartverkoop in de voorverkoop uitbesteed aan de ticketprovider Stager. Ook de kaartverkoop via Primera en Read Shop loopt via Stager. Stager vraagt daar € 1,00 per kaartje voor (incl. btw en Ideal).
M.i.v. dit seizoen delen wij deze kosten met onze bezoekers. De kaartjes in de voorverkoop zijn daarom € 0,50 duurder dan het vorig jaar.

Ben je in het bezit van een voorverkoopkaartje dan hoef je niet langs de kassa te gaan. Een e-ticket kun je printen of op je telefoon downloaden. De kaartjes worden dan bij de ingang van de zaal/kerk gecontroleerd/gescand.

 

STAGER PROFIEL

Als je regelmatig e-tickets koopt is het handig een profiel aan te maken bij Stager. Het voordeel is, dat je al je gekochte kaartjes daar kunt terugvinden, ook als je de email bent kwijtgeraakt.
Je kunt inloggen, door bij een Stager-deel op onze website op ‘MENU’ te klikken (linksboven).

Als je nog geen Stager-profiel hebt, kun je die aanmaken als je een kaartje koopt, of, zoals hierboven aangegeven op ‘MENU’ te klikken.

 

ANNULEREN 

Indien je de activiteit onverwacht niet kunt bijwonen dan geven we geen restitutie. De reden is dat de gelden direct na aankoop al bij de rechthebbenden zijn. Uitzondering hierop zijn situaties waarbij er sprake is van nalatigheid van Cultureel Café Dalfsen, of het niet doorgaan van een activiteit. We proberen dan samen tot een oplossing te komen.

Terug naar kaartverkoop