e-Tickets

De verkoop van e-tickets voor de bijeenkomst van 26 oktober met Ben Coelman, over Tosca, en die van 7 december met Stevo Akkerman is gestart. Door de links ‘Klik hier voor meer informatie . . . ’ op de welkomstpagina hiernaast, of op ‘Lees meer’ bij het ‘Programma 2018 – 2019’ komt u op de pagina met verdere informatie.

Om e-tickets te kunnen verkopen, maakte Cultureel Café Dalfsen gebruik van TicketWise. Het contract, dat de gemeente en de bibliotheek hadden met die organisatie loopt eind van dit kalenderjaar af. We zijn in overleg met verschillende organisaties om de mogelijkheid van e-tickets aan u aan te kunnen bieden. Zodra we voor een van hen hebben besloten, kan de kaartverkoop voor de activiteiten in 2019 starten.

Wij houden u hier en middels de Nieuwsbrieven op de hoogte.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.