Meesters&Gezellen 2017

We werden blij verrast door en genoten intens van de topprestaties van het professionele vocale ensemble o.l.v. de gepassioneerde Letse dirigent Sigvards Kjava. De nadruk lag op veelzijdig a capella repertoire uit de Noord-Europese koortraditie. Van begin tot eind zaten we op het puntje van de stoel met gespitste oren te luisteren, maar ook geboeid te kijken naar flitsend samenspel van dirigent en 24 stem-toveraars.

We weten zeker dat dit een volgende keer weer een volle kerk enthousiaste luisteraars oplevert. Cultureel Café kan er zeker voor zorgen dat ‘Meesters en Gezellen’ in de toekomst door steeds meer mensen in het rijtje van de grote Nederlandse concertsteden direct met dorp Dalfsen wordt verbonden.

Dat was nog eens voor een ‘vriendenprijsje’ en voor ons op loopafstand genieten van unieke presentaties van de hogeschool van de koorzang.

Organisatie, bedankt!

Henk en Wies Mentjox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.