Meesters & Gezellen 2018

Na het optreden van Meesters en Gezellen in de voorgaande jaren waren we ook nu weer in gespannen afwachting van hoe al die schitterende stemmen (haast ongelooflijk) van de Meesters en het geweldige (aanstormende) jeugdige talent ons dit jaar weer in vervoering konden brengen.
Elke keer weer ben je verwonderd over, en begeesterd van, wat je hoort: van iedere stem apart en het complexe samengaan van al die verschillende stemmen. Wat een stemmen! Wat een complexe muziekstukken!
Je vraagt je af hoe je dat wel ingestudeerd krijgt en perfect met elkaar weet uit te voeren! Je zit ademloos op een rechte kerkbank te luisteren en te kijken naar een ook dit jaar weer uniek optreden en vergeet de tijd.

Hulde aan de mensen van Cultureel Café Dalfsen die ook dit jaar weer Meesters en Gezellen naar Dalfsen hebben weten te halen!

Goos en Elly Brands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.